Блиц Гард
Громобранска заштита

Пребарај по каталошки број:

Ние сме Генерални претставници на

Go to J. Pröpster

J. Pröpster

Германија, еден од најголемите производители на елементи во областа на громобранската заштита, за територијата на Р.Македонија , Р.Албанија и Р.Косово www.proepster.de.

Go to GROMOTECH

GROMOTECH

Полска, производител на громобрански фаќачи со уред за раностартување и целосна пропратна опрема
www.orw-els.com

Go to Блитц Гард ООД

Блитц Гард ООД

Р.Бугарија е лидер во областа на громобранската заштита на територијата на Р.Бугарија, со повеќе од 15 годишно искуство, од кои нашата компанија е целосно технички подржана
www.blitzguard.com

Go to TSTLP/SMT-ESE

TSTLP/SMT-ESE

Кина, производител на громобрански фаќачи со уред за раностартување и целосна пропратна опрема www.tslpro.com

НИЕ ЈА ГАРАНТИРАМЕ ВАШАТА БЕЗБЕДНОСТ

Latest news

КОНТАКТ


БЛИЦ ГАРД ДООЕЛ Скопје
Друштво за трговија услуги и градежништво