Предавање „Имплементација на системи за громобранска заштита од конвенционален тип“

„Квалитетно-функционален импакт при имплементација на високо квалитетни системи за громобранска заштита од конвенционален тип -од програмата на J.PRÖPSTER-Германија“   На 6 јуни 2018 година, „Блиц Гард дооел“ Скопје во организација со „Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија“, одржавме стручно предавање на тема „Квалитетно-функционален импакт при имплементација на високо квалитетни системи за громобранска Read more about Предавање „Имплементација на системи за громобранска заштита од конвенционален тип“[…]