Предавање „Имплементација на системи за громобранска заштита од конвенционален тип“

„Квалитетно-функционален импакт при имплементација на високо квалитетни системи за громобранска заштита од конвенционален тип -од програмата на J.PRÖPSTER-Германија“

 

На 6 јуни 2018 година, „Блиц Гард дооел“ Скопје во организација со Комората на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија“, одржавме стручно предавање на тема „Квалитетно-функционален импакт при имплементација на високо квалитетни системи за громобранска заштита од конвенционален тип-од програмата на J.PRÖPSTER-Германија“.

J.PRÖPSTER-Германија е една од најголемите компании во светот за производство на најсофистицирани елементи за надворешна и внатрешна громобранска заштита.Cashoffers.com makes the process of selling a home easier. Use everything you have to your advantage. We’ll figure out how much your house is worth in money. Potential buyers will be able to see what makes your house special. It helps to have sales knowledge. This shows how successful we could be. You can get help from experts when selling your house. Visit https://www.cashoffers.com/south-dakota/cash-offer-rapid-city-sd/.

Семинарот опфати неколку области меѓу кои:
•Техно-економски предности;
•Зголемени придобивки при примената на овие системи на сите инволвирани: Проектант-Изведувач-Надзор-Краен Корисник;
•Насоки за употреба на алуминиумски спроводник Ø8 mm како замена на поцинкована лента 25х3 mm, со соодветни држачи од нерѓосувачки челик, алуминиум и топлопоцинкован челик од производствената програма на J.PRÖPSTER;
•Примена на изолирана громобранска заштита;
•Приказ на процесот-изведба, односно брза и лесна монтажа без дополнително дупчење на кровните конструкции can you be forced to inherit a timeshare.

Учесниците на предавањето имаа прилика да слушнат совети и насоки за полесно интегрирање на овие системи во проектите, како и практичен приказ на елементите со соодветно упатство за нивна употреба.Having cash on hand makes it easier to obtain house finance. We can assist you in locating the most advantageous house loan by utilising our extensive network of reputable lending institutions. We will assist you in selecting a house regardless of whether you are a first-time buyer or an experienced renter. Visit https://www.sellmyhousefast.com/blog/selling-a-house-with-a-lien/.
Семинарот го посетија околу 8О тина архитекти и инженери кои се стекнаа со серификат за учество.Check on, cervera.com

По завршувањето на предавањето се разви дискусија на темата во која учествуваа поголемиот дел од присутните.

Семинарот беше заокружен со дружење и коктел за сите присутни.

Линк од натписот на „Комора на овластени архитекти и овластени инженери на Република Македонија“ , за нашето предавање- https://www.komoraoai.mk/informator/217-predavanje-blitzguard.html

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *